Restauratie

achtergrond.jpgBesluit u om uw oldtimer of youngtimer te restaureren of op te knappen, dan bent u bij ons aan het goede adres. ASR heeft hierin ruime aantoonbare ervaring met succesvolle resultaten. Hoewel wij gespecialiseerd zijn in het merk Datsun / Nissan type Z & ZX sportwagens, kunnen wij elke type voertuig weer terugbrengen als nieuwstaat.

Na het eerste contact komen wij naar de auto kijken. Indien de auto niet meer zelf rijdt kunnen wij desgewenst de auto ook bij u ophalen. De auto wordt grondig bekeken en na inventarisatie van de werkzaamheden en aan te schaffen onderdelen wordt een begroting opgesteld.

Uiteraard bepaald u het niveau van de restauratie. Samen bespreken we alle mogelijkheden, uw budget kan hierin een bepalende factor zijn. Bij overeenstemming van begroting, facturatie, planning en staat van restauratie gaan we aan de slag.

U wordt gedurende het gehele traject op de hoogte gehouden middels foto’s en berichtgevingen. Tevens bewaken wij voor u de begroting, zodat u aan het einde van de rit niet voor vervelende verassingen komt te staan. Na oplevering van de auto ontvangt u van ons een fotoreportage in de vorm van een album. Wij zorgen ervoor dat u tevreden bij ons wegrijdt en verlenen uiteraard de nazorg indien nodig.

Bent u een doe-het-zelver maar komt u er niet helemaal uit? Dan kunt u ons altijd benaderen voor vragen en adviezen!

Informatie over het laatste restauratieproject vindt u hier.